DSV søger speditørelever

Bliv speditørelev i verdens 4. største transport- og logistikvirksomhed

og bliv en del af vores succes

Vil du have ansvar og udvikling i et miljø, hvor vi drømmer stort? Vil du bidrage til vores fremtid og videre vækst, så vil vi gerne investere i din udvikling og uddannelse. Du kan være nøglen til vores fortsatte succes.


Bliv en del af en verdensomspændende virksomhed
Som speditørelev i DSV udvikler du dig hele tiden både personligt og fagligt. Vi giver dig den bedste uddannelse og et stærkt netværk. Som elev bliver du derfor en del af et team af elever, der følges ad på skole gennem hele uddannelsen.

Hvis du præsterer og viser initiativ, er der næsten ingen grænser for, hvor meget ansvar du får under din elevtid. Og har du ambitionerne, er der ikke langt til en lederstilling - eller en stilling i DSV i udlandet. Men først skal du vise, at du har modet og evnen til at træffe de rigtige beslutninger i en travl hverdag. Vi sørger for, at du hurtigt kommer til at lære værdien af godt købmandskab, og du er med til at sørge for at vores kunder får den bedste service.


Dygtige HHX'ere med mod på meget mere
Du har afsluttet, eller er ved at afslutte, HHX med et godt resultat - og gode karakterer i engelsk, tysk og virksomhedsøkonomi. Du har samtidig taget de 5 ugers supplerende grundforløbsundervisning. Hvis du oveni har erhvervserfaring, hvor du har fået god forretningsforståelse og fornemmelse for at gøre en god handel, så kan du være den helt rigtige ansøger til en af vores elevpladser.


Send din ansøgning nu
Har du lyst til at blive en af vores nye speditørelever, så send os din ansøgning og dit CV via nedenstående link. Vi starter næste store elevhold op 1. september 2017, men begynder at ansætte i løbet af januar, så send allerede din ansøgning nu. Husk at vedhæfte dit eksamensbevis.

Du er også velkommen til at ringe og høre mere om uddannelsen på telefon 79 29 71 61 - spørg efter Ulla Anholm. Vi glæder os til at høre fra dig.DSV
Virksomhed: DSV
Stillingstype: Spedition & Shipping
Geografi: Hele landet
Frist: Hurtigst muligt
Ansættelse: 01-09-2017
Indrykket: 01-12-2016

Ansøge stillingen

http://www.dk.dsv.com/om-dsv/karriere/soeg-job/Stillingsbeskrivelse?VID=Elev-2017
Venligst henvis til elevplads.dk ved ansøgning