Bliv speditørelev hos J. Lauritzen

Vil du bidrage til vores fremtid og kraftige vækst? Så vil vi investere i DIN udvikling og uddannelse da du kan være nøglen til vores fortsatte succes.

J. Lauritzens Eftf. med base på Esbjerg Havn er landets førende inden for intermodale miljøvenlige transportløsninger med bane mellem Skandinavien og Italien.

Vi er en familieejet virksomhed med rødder tilbage til 1884. Dette fundament med over 125 års erfaring, kombineret med en stærk og innovativ ledelse, gør os til en attraktiv partner for kunder, leverandører og medarbejdere. Vi bestræber os på at tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere, hvilket bl.a. sker ved stor fokus på arbejdsglæde og trivsel. Derfor har vi også en forventning om, at du bidrager med godt humør, høj motivation og et stort engagement.


Lauritzen kan tilbyde dig:

 • En spændende elevtid med en udfordrende og en varieret hverdag
 • Introduktionsprogram på tværs af virksomheden
 • Frihed under ansvar og selvstændig opgaveløsning fra første dag
 • Et internationalt og travlt miljø
 • Kundekontakt, salg, administration og stor alsidighed i arbejdsopgaver
 • Faglige og personlige udviklingsmuligheder
 • Mulighed for udstationering under og efter din uddannelse
 • En dynamisk privatejet virksomhed, med kraftig vækst

Vores forventninger til dig er:

 • Gode sprogkundskaber, specielt engelsk men også gerne tysk, italiensk eller spansk
 • Serviceminded og med kundeforståelse
 • Kan lide arbejde med deadlines og i et højt tempo
 • Gode samarbejdsevner og en imødekommende personlighed
 • Forstår at holde hovedet koldt i pressede situationer
 • Flair for godt købmandskab
 • Initiativrig, ambitiøs, positiv og glad

Fremtiden hos Lauritzen:
Har du ambitionerne og viljen, er der gode muligheder for at fortsætte din karriere hos A/S J. Lauritzens Eftf. efter din elevuddannelse på et af kontorerne i Danmark, Norge eller Italien.

Du skal have bestået en gymnasial uddannelse, gerne HHX, STX eller EUX med et fint resultat. Du har samtidig taget de 5 ugers supplerende grundforløbsundervisning. Derudover foretrækker vi, at du har haft erhvervsarbejde eller har været aktiv i foreninger el.lign.

Opfylder du forudsætningerne, og kan du se dig selv i jobbet, ser vi frem til at modtage din ansøgning, med relevante bilag, senest den 31.01.2017job@lauri.dk. Skriv venligst i din ansøgning hvor du har set opslaget henne.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte direktør Henrik Nielsen på tlf. 79 12 88 15 eller operation manager Ulrik Haudal på tlf.: 79 12 88 08.


Uddannelsesstart: 01.03.2017 eller efter aftale.
Vi gennemgår ansøgningerne løbende og modtager gerne din ansøgning snarest. Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.EN STÆRK SPILLER PÅ BANEN

A/S J. Lauritzen's Eftf. - en familie ejet virksomhed har med sine mere end 125 år levetid udviklet sig fra en traditionel skibsmægler virksomhed og rederi, til i dag at være en moderne shipping, transport- og logistikvirksomhed med fokus på miljø, kvalitet, proaktivitet og kundetilpassede løsninger.

Vores søsterselskab Jutlandia Terminal A/S, er en stærk spiller i olie-, gas- og vindmøllesektoren. Servicering af relaterede virksomheder hører til vore spidskompetencer.

JL Koncernen har desuden andele i Mermaid Maritime Vietnam JSC.


FREMTIDEN TILHØRER DE GLADE MEDARBEJDERE

Koncernen er i dag styret af en ung udviklingsorienteret direktør, der ved at medarbejderne er drivkraften i enhver udvikling. Vi er helt bevidste om, at vi skal gøre noget ekstra for at kunne tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere i branchen - og det er vi parate til.

Læs mere om virksomheden på:
www.lauri.dk

A/S J. Lauritzen
Virksomhed: A/S J. Lauritzen
Stillingstype: Spedition & Shipping
Geografi: Esbjerg
Frist: 31-01-2017
Ansættelse: 01-03-2017
Indrykket: 10-01-2017

Ansøge stillingen

mailto:job@lauri.dk
Venligst henvis til elevplads.dk ved ansøgning