Bliv elev i IKEA - og en del af et stærkt team


Det er morgen i IKEA, og du møder ind til din første dag som elev. Dit team står klar til at tage imod dig - og så er du i gang. For det går stærkt, og du får ansvar allerede fra dag 1.
Er du spændt på at se, hvor langt dine kompetencer kan tage dig? Det er vi, så gør dig klar til at lære nyt hver dag i en kultur, hvor vi gør tingene sammen og bakker hinanden op.
 
Ansvar i et stort varehus
Vi tilbyder en uddannelse som salgsassistent, hvor du får ansvar fra dag 1 - fx for dit eget område, bestemte opgaver eller måske samarbejde på tværs af afdelinger. Derfor bliver du hurtigt en vigtig del af at få et varehus til at fungere.
 
Mærk IKEA-ånden
I løbet af din elevtid vil du også have skoleophold. Her får du værktøjer, du bagefter kan bruge i praksis. Vi vil også gerne give dig et unikt indblik i IKEA som virksomhed. Derfor kommer du på et 2 dages ophold på det danske hovedkontor. Desuden bruger du 2 dage på at besøge IKEAs hjerte i Älmhult, hvor du mærker IKEA-ånden på allernærmeste hold. Langsomt opdager du, at vi er meget mere end blot et varehus. Samtidig lærer du de andre elever at kende.
 
Alene og alligevel sammen
I et IKEA varehus arbejder mange fag under samme tag. Du får lov til at tage initiativer og arbejde selvstændigt, og du er aldrig alene. Du vil starte i en af vores store salgsafdelinger, og gennem elevtiden afprøve andre afdelinger, så din erfaring bliver rigtig bred.
 
En verden af udviklingsmuligheder
Vi har ambitiøse mål. Og vi har forventninger til dig. Derfor følger vi sammen løbende op på uddannelse, performance, og hvordan du har det. Og så udvikler vi dig derfra. Hvem ved - måske har du lyst til at afprøve dine talenter internationalt en dag. Så er der også mulighed for det.
 
Har du en masse at byde på?
Vi tror, du er ambitiøs og spændt på, hvor langt dine talenter kan tage dig. Vi forestiller os, at du elsker at have mennesker omkring dig, for du kan nemt møde over 1000 kunder på en dag. Alligevel bevarer du fokus – også når tingene ændrer og udvikler sig hurtigt. Og med din interesse for boligindretningsartikler, som er vores kerneområde, og lysten til at tage ansvar kan du ikke andet end at leve op til dine egne og vores forventninger.
 
Hvordan ser du dig selv i den hverdag, vi beskriver?
Det håber vi at høre mere om, så du kan fortælle os, hvorfor netop du skal have en af vores elev-stillinger. 
Vil du vide mere, så læs mere om uddannelsen og om IKEA på ikea.dk/elev og følg elevernes hverdag på IKEA Uddannelser på Facebook.

Virksomhed: IKEA
Stillingstype: Møbelhandel
Geografi: Aalborg
Frist: Ikke angivet
Ansættelse: Ikke angivet
Indrykket: 11-01-2017

Ansøge stillingen

https://sjobs.brassring.com/1030/asp/tg/GQLogin.asp?SID=^/O4IUZkpg5s7s1IVgLtpgk8ueQwFr38kmUJ8aJNk8G2blng_slp_rhc_hNhfBjwvNiAubqbf&fjd=true&referer=&gqid=3390&jobinfo=__1783432|22|3390__&applycount=1&type=search_jobdetail
Venligst henvis til elevplads.dk ved ansøgning