Bliv en del af Det Blå Danmark

DER ER INGEN GRÆNSER PÅ HAVET

Vil du ud og opleve verden? Som en naturlig del af dit kommende arbejdsliv – og måske allerede i løbet af din uddannelse? Så er der ikke noget bedre sted at starte end i Det Blå Danmark. Her bestemmer du selv, hvor uddannelsen og karrieren skal tage det hen. Både fagligt og geografisk. For Det Blå Danmark byder på mange flere muligheder, end de fleste går og tror.

På trods af vores lille størrelse er Danmark én af verdens ledende nationer inden for skibsfart og shipping. Faktisk står danske virksomheder bag hele 10% af verdenshandlen med skibe. Det betyder at flere end 110.000 mennesker i dag gør karriere i Det Blå Danmark – og du kan blive den næste!

Branchen tæller selvfølgelig skibsfart og de utallige uddannelses- og jobmuligheder, der findes her. Men der er også spændende karriereveje inden for rederibranchen, produktion, inden for rådgivning, offentlige myndigheder eller i én af de mange virksomheder, der lever af deres tilknytning til det maritime erhverv.

SE UDDANNELSERNE

Det Blå Danmark
Virksomhed: Det Blå Danmark
Stillingstype:
Trainee
Shippingtrainee
Maskinsnedker
Maritime håndværksfag
Metalsmed
Skibsmekaniker
Skibsmontør
Skibstekniker
Havne- og terminaluddannelsen
Spedition & Shipping
Logistik
Salg
Finansassistent
Cater
Geografi: Hele landet/hele verden
Frist: Løbende
Ansættelse: Løbende
Indrykket: 13-01-2017

Ansøge stillingen

http://worldcareers.dk/jobportalen/?utm_source=Elevplads.dk&utm_medium=ansoeg&utm_content=Generel&utm_campaign=DetBlaaDanmark2017_CA1761&utm_term=Jobannoncer
Venligst henvis til elevplads.dk ved ansøgning