Gør karriere i bilbranchen

Gør karriere i bilbranchen

Bilens univers er fascinerende. Både når man tænker på det svimlende antal af mennesker og varer, der hver dag bliver transporteret af biler og lastbiler. Men også når man bliver inspireret af bilens spændende teknologiske udvikling, som virkelig accelererer i disse år. Nye forbrugertendenser og politiske vinde stiller krav til branchens ageren, bilens rolle er under forandring, nye former for mobilitet vinder frem og den teknologiske udvikling går lynende hurtigt. Det kalder på nye løsninger i branchen, og der er brug for dygtige medarbejdere, der kan tænke nyt, og som har lyst til at være en del af løsningen og spille en aktiv rolle i branchens rejse ind i fremtiden.

Uanset hvad din interesse er, så tilbyder bilbranchen dig nogle spændende uddannelses- og karrieremuligheder, hvor du kan gøre lige præcis dét, du brænder for, hvad enten det er at sælge, markedsføre, finansiere, reparere, optimere eller servicere biler. I det hele taget sørge for, at alle mennesker og virksomheder får størst mulig glæde af deres bil.


Læs mere om de forskellige muligheder i branchen under de 4 retninger:


Du kan også besøge branchen Jobportal eller tilmelde dig interessebanken, ved at udfylde formularen herunder.


TILMELD DIG INTERESSEBANKEN

Bliv holdt opdateret på nyheder, events og andre arrangementer,
hvor du har mulighed for at lære mere om en karriere i bilbranchen.


Bilkarriere
Virksomhed: Bilkarriere
Stillingstype:
Trainee
Ledertrainee
Karrosseriuddannelsen
Lastvognsmekaniker
Personvognsmekaniker
Data- og kommunikationsuddannelsen
Økonomi
Indkøb
Logistik
Salg
Eventkoordinator
Geografi: Hele landet
Frist: Løbende
Ansættelse: Løbende
Indrykket: 16-01-2017

Ansøge stillingen

http://bilkarriere.dk/jobportal/?utm_source=elevplads.dk&utm_medium=stillingsopslag&utm_campaign=Bilkarriere_2017_generel_CA1762
Venligst henvis til elevplads.dk ved ansøgning