Bliv salgstrainee i Bygma

Vi søger til Bygma i: Bindslev, Sæby, Aalborg, Herning, Grenå, Kolding og Aabenraa

Drømmer du om en alsidig og spændende karriere? Så søg ind som salgstrainee i Bygma, hvor vi over en 2-årig periode udvikler dig til et af landets dygtigste salgs- og rådgivningstalenter.

I Bygma har vi uddannet trainees i en lang årrække, så du vil fra starten være i erfarne og trygge hænder. Som trainee i Bygma starter du på vores introduktionskursus, som holdes for alle nye Bygma trainees på tværs af uddannelsesretninger. Kurset er med til at styrke sammenholdet blandt vores trainees og elever og giver dig samtidig en introduktion til Bygma og dit uddannelsesforløb.


Salgstrainee i salgsafdelingen

Som salgstrainee i salgsafdelingen bliver du specialiseret i salg og service til erhvervskunder. Du får dit eget skrivebord og computer; det er nemlig dig, som skal rådgive professionelt, når kunderne ringer og bestiller materialer til alt fra en køkkenrenovering til opførelsen af et nyt supersygehus. Din uddannelsesretning har speciale i træ og byggematerialer. I løbet af uddannelsen lærer du at udregne materialeforbrug, finde attraktive priser og hvordan du i samarbejde med logistikken sikrer, at varerne leveres til rette tid og sted.


Salgstrainee i proff- og byggecenter

Som salgstrainee i proff-eller byggecenter får du et indgående kendskab til vores produkter. Det er nemlig dig, der skal servicere vores kunder, så de altid får de bedste løsninger. Din uddannelsesretning har speciale i værktøj og maskiner. I løbet af uddannelsen lærer du at rådgive og sælge. Du er med til at bestille varer, sætte varer på plads, gøre klar til kampagner, igangsætte tryk-på-tøj opgaver og udregne større tilbud. Du har også dit eget skrivebord og computer.


Selve uddannelsen

Som salgstrainee foregår din uddannelse på Business College Syd. Selve uddannelsen varer 2 år og veksler mellem praktik og skoleperioder. I skoleperioderne får du et grundlæggende kendskab til de produkter, vi sælger i Bygma. Salg, indkøb, markedsføring og kommunikation er også på skemaet. I forløbet tager du en eksamen på akademiniveau i faget "Grundlæggende salg og salgspsykologi", som giver dig 10 ECTS point.

Under din uddannelse får du en personlig Bygma-mentor, som følger dig under hele din uddannelse. Vi sørger også for, at dine opgaver så vidt muligt bliver tilpasset dine ønsker og evner. Så vi mener det, når vi siger, at du får en stærk salgsuddannelse.


Hvad forventer Bygma af dig?

I Bygma vil vi gerne have trainees som:

  • Tager medansvar for egen uddannelse
  • Viser engagement, selvstændighed og er målrettede
  • Har godt humør og fungerer godt i et team

Vi tror på, at vores medarbejdere udvikler sig bedst, hvis de selv får chancen for at påvirke deres arbejde. Derfor vil du opleve, at du får mulighed for at få eget ansvarsområde, hvis du viser vilje og resultater. Du vil komme til at indgå i et dynamisk team i en virksomhed, hvor hver enkelt medarbejder er synlig og værdsat, hvor vi arbejder sammen som et hold af BygMakkere, og hvor der lægges vægt på et højt serviceniveau.


Karrieremuligheder

Når du er færdiguddannet, står du med efterspurgte og anerkendte kompetencer. Vi uddanner trainees med det mål at beskæftige dem i udfordrende og spændende job i Bygma koncernen. Som salgstrainee har du mulighed for en fremtid som sælger, enten internt i en af vores forretninger eller som kørende sælger, butikschef, salgschef eller måske direktør for en af forretningerne. Vi er kendt for at passe på vores medarbejdere, og på grund af vores størrelse har vi ressourcerne til at efteruddanne og videreudvikle dig. Det er værd at huske, hvis du gerne vil se frem til et arbejdsliv med ansvar og indflydelse.


Ansøgning

Du skal have bestået EUX, HHX, STX eller HTX og evt. ekstra skoleforløb, inden du starter den 1. september 2017. Ansøgningsfrist er den 30. april 2017.
Tag en moderne uddannelse, du kan bygge videre på - søg ind på Bygmas salgstraineeuddannelse. Læs mere og søg via www.bygma-salgstrainee.dk


Bygma A/S er en dansk virksomhed, som sælger og leverer professionelle byggematerialer primært til større og mindre virksomheder. Med et stærkt brand og en klar retning er vi konstant i bevægelse, og vi ved, hvor vi vil hen. Vi vil være de bedste i Norden. I dag beskæftiger vi 2.400 medarbejdere Danmark, Sverige, Island, Færøerne og Grønland.

Vi er Bygma, og vi er ikke for amatører.

Bygma
Virksomhed: Bygma
Stillingstype:
Trainee
Salg
Geografi: Bindslev, Sæby, Aalborg, Herning, Grenå, Kolding og Aabenraa
Frist: 30-04-2017
Ansættelse: 01-09-2017
Indrykket: 10-04-2017

Ansøge stillingen

http://www.bygma-salgstrainee.dk/ansoeg-nu/salgstrainee/
Venligst henvis til elevplads.dk ved ansøgning