Bliv speditørelev hos Bring

Speditørelev

Bring er én af nordens største logistikvirksomheder og vi er i fortsat udvikling. På vores kontor i Risskov søger vi speditørelever.

Bring drives af engagerede medarbejdere som hjælper virksomheder med alt inden for post, logistik og kundekommunikation - det vil sige transport, planlægning, levering, lagring samt effektiv kommunikation med kunderne. Hvad enten det er fra virksomhed til virksomhed eller virksomhed til forbrugere.


Vi tilbyder

En spændende og alsidig 2 årig logistikuddannelse, i et internationalt og spændende miljø. Du får tilrettelagt et uddannelsesforløb, med coaching og vejledning gennem hele uddannelsen. Hurtigt vil du få dine egne ansvarsområder, stor faglighed samt et bredt og spændende netværk indenfor branchen. Du vil ligeledes få en bred kontaktflade til vores kunder, disponenter samt myndigheder.

Du vil blive omgivet af gode kolleger i et spændende og uformelt arbejdsmiljø, som sætter faglige kvalifikationer og godt samarbejde i højsædet.

Når du har afsluttet din uddannelse, er der mulighed for at udvikle dig yderligere hos Bring.

Afdelingen i Risskov beskæftiger medarbejdere, der alle arbejder med internationale transporter. Vi håndterer alle opgaver indenfor transport på vej samt sø & luft - ikke 2 dage er ens.

Vi arbejder i teams hvor der samtidig med fælles mål for at skabe gode resultater, også er mulighed for individuel udvikling.


Udtalelse fra tidligere elev og nu ansat som speditør Lasse Fredholm:

Efter halvandet år som elev taler jeg af erfaring når jeg fortæller at Bring kan give dig alle de kompetencer som er nødvendige for at blive en dygtig speditør. Bring fokuserer virkelig på at danne den perfekte speditør, der ikke bare lader dig arbejde med én enkelt transportform, men giver dig mulighed for at arbejde med både vej-, sø- og luftfragt. Personligt har jeg selv siddet med alle disse transportformer, og det har givet mig den fornødne indsigt til at vælge hvilken transportform, der er mest interessant for mig som person at arbejde videre med i Bring. Her oplever du også et stort ansvar samt frihed til at sidde med dine egne sager, det gør at man udvikler sig langt mere, både som speditør og person.

Udtalelse fra nuværende elev Mikkel Friis Rafn:

Det er et rigtigt spændende miljø at arbejde i, hvor jeg har fået lov til at lære en masse og hvor jeg til tider er blevet kastet ud i situationer, hvor min beslutning er afgørende for om jeg vælger den ene eller den anden løsning. Det er mere eller mindre mig selv der bestemmer hvor meget jeg har lyst til at lære og så har jeg rig mulighed for at udvikle mig samt afprøve mine grænser.

For mig er det rigtig vigtigt at have et godt fællesskab på arbejdspladsen, og det synes jeg bestemt der er ved Bring.

Udtalelse fra nuværende elev Nicolaj Klitgaard Frederiksen

Efter nu 3 måneder som elev hos Bring i Aalborg, kan jeg fortælle omkring startfasen som elev. Disse 3 måneder har været utrolig lærerige, tingene har foregået meget på "Learning by doing" princippet, altså at jeg allerede fra starten har fået opgaver, som har med virkeligheden at gøre i virksomhedens drift. Denne tilgang har givet mig et hurtigt indblik i hvad der sker i hverdagen, og jeg føler at jeg som elev hurtigt bliver en del af teamet på arbejdspladsen. Dette gør at jeg som elev, føler, at jeg er en vigtig del af afdelingen, da jeg får ansvaret for de opgaver jeg bliver tildelt. Dette ansvar er fedt at have, da der er succes i at tingene gennemføres. Samtidig ved jeg, at der står en kollega klar til at hjælpe mig med opgaverne, hvis tingene ikke flasker sig.


Struktur, planlægning og overblik er i højsædet.

Hos os vil du opleve en dynamisk og travl hverdag som du selv har mulighed for at præge og der medfølger masse af ansvar.


Om dig

Du er nysgerrig, ærlig og ikke bange for nye udfordringer. Du har masser af gå på mod, humor samt stor lyst til at lære og dygtiggøre dig. I din hverdag trives du med selvstændige opgaver, og teamwork falder ligeledes naturligt for dig. Ikke mindst er du kvalitets- og ansvarsbevidst. Du er engageret, fleksibel og ved at kunden altid er i centrum.

Vi vil vinde kundens hjerte og derfor stiller vi høje krav til levering af service og kvalitet.


Kvalifikationer

Vi forventer du har eller er i gang med at afslutte HHX, at du har flair for sprog samt økonomi. Derudover vil det være en fordel med kendskab til IT, samt til MS Office pakken med hovedvægt på Excel.Bring
Virksomhed: Bring
Stillingstype: Spedition & Shipping
Geografi: Risskov
Frist: 31-08-2017
Ansættelse: 01-09-2017
Indrykket: 07-11-2016

Ansøge stillingen

https://posten.easycruit.com/intranet/bring_dk/vacancy/1734219/73549
Venligst henvis til elevplads.dk ved ansøgning