Danmarks skarpeste elev til OK´s økonomiafdeling

Vi er klar til at byde en ny, skarp og motiveret kontorelev med speciale i økonomi velkommen i OK. Er det dig?

 

Dit nye job
Du får base i vores kreditafdeling sammen med syv dygtige og søde medarbejdere. Vi knokler i perioder, og vi er rigtig gode til at grine, og så brænder vi selvfølgelig alle for OK’s økonomiske forretning.

I løbet af din toårige elevuddannelse kommer du til at arbejde med mange områder indenfor økonomi. Vi vil gøre vores allerbedste for, at du bliver klædt godt på til de opgaver, du skal løse og får masser af erfaring. Vi forventer til gengæld, at du tør tage ansvar, og at du bringer dine egne ideer og tanker i spil i en afdeling, hvor udfordringer og udvikling er i fokus.

Du kommer naturligvis også rundt i andre dele af vores organisation og får godt indblik i hele energiselskabet OK.

 

Om dig
Du er god til tal og vil gerne lære at forstå økonomiske sammenhænge. Du har helt sikkert lyst til at blive klogere på bogføring, økonomistyring, kreditvurdering, debitorstyring, inkasso og rapportering.

Ord som ambitiøs, nysgerrig og positiv passer godt på dig, og du har både hjertet og hjernen med i de ting, du kaster dig ud i. Har du samtidig en HHX eller HGS med gode resultater, så er det måske dig, der skal have pladsen på vores hold.

 

Vi tilbyder
En attraktiv uddannelse i en solid virksomhed i vækst. I OK går vi ikke på kompromis med vores fem værdier: Holdånd, Mod, Tillid, Handlekraft, Ansvarlighed. De kommer hver dag til udtryk på mange forskellige måder, uanset hvor du er i organisationen. Derfor skal du kunne se dig selv i disse værdier.

I OK giver vi dig ansvar, og du får mulighed for at præge din egen arbejdsdag. Det er vigtigt for både os og dig. Du får en ordentlig elevløn og pensionsordning samt en række attraktive personalegoder… og mulighed for en lækker og sund frokost.

Vi bor i Viby J, hvor vi er ca. 260 ansatte. Du kan læse mere om OK, og hvad vi står for på www.ok.dk

 

Ansøgning
Tænker du: Det er jo lige mig! Så søg elevpladsen her

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at tage fat i HR partner Hanne Riis Madsen på hrm@ok.dk eller på 89 32 22 24

 

Ansøgningsfrist:
Løbende

Søg stillingen

OK er et dansk, kundeejet selskab, der leverer brændstof og energi til hele Danmark. Vi har hovedkontor i Viby J og holder dagligt cirka 550 medarbejdere beskæftiget. Foruden olie og benzin leverer vi smøremidler, naturgas, el og varmepumpeløsninger til private og til erhvervslivet. Vi ønsker at give vores kunder et frit, fornuftigt og ansvarligt energivalg - nu og i fremtiden.

Virksomhed: OK
Stillingstype: Økonomi
Geografi: Viby J
Frist: Løbende
Ansættelse: Løbende
Indrykket: 11-01-2017

Ansøge stillingen

http://www.ok.dk/om-ok/job/ledige-job/?hr=show-job%7C14993&locale=da_DK#
Venligst henvis til elevplads.dk ved ansøgning