Kræftens Bekæmpelse søger kontorelev

Kontorelev til Kræftens Bekæmpelse - genopslag

Har du lyst til at få en kontoruddannelse inden for administration i et dynamisk miljø med engagerede kollegaer, hvor du er med til at gøre en forskel?

Hos Kræftens Bekæmpelse får du en uddannelse som kan give dig et bredt fundament inden for administration og give dig flere karrieremuligheder i fremtiden.


Om stillingen
Som kontorelev i Kræftens Bekæmpelse kommer du igennem et uddannelsesforløb på 2 år, hvor du får praktikophold i afdelingerne Center for Kræftforskning, Forebyggelse & Oplysning samt HR.

I dit uddannelsesforløb bliver du oplært i gradvis at kunne løse de administrationsopgaver, vi har i Kræftens Bekæmpelse. I løbet af uddannelsen vil du få mere ansvar og selvstændige arbejdsopgaver. Det er vores mål, at du efter din uddannelse kan arbejde som f.eks. administrativ medarbejder, sekretær eller HR-medarbejder i det private eller offentlige.


Dine arbejdsopgaver
Vi giver dig sparring og støtte, så du lærer at arbejde selvstændigt og løser mange forskellige opgaver indenfor:

  • Løn og personaleadministration
  • Regnskabsopgaver
  • Administrative opgaver på et eller flere af Kræftens Bekæmpelses projekter og kampagner

Du kan læse mere om Kræftens Bekæmpelse og vores opgaver på www.cancer.dk


Om dig
Vi forventer, at du har bestået HG2 eller HHX med gode resultater. Hvis du har STX, HTX eller HF, skal du have bestået et 12-ugers HGS-forløb på handelsskolen. Vi ser det som en fordel hvis du har haft fritidsjobs ved siden af studiet.

Du skal have kendskab til Word og Excel, og vi forventer, at du tager ansvar for dine opgaver og engagerer dig i din uddannelse.

I Center for Kræftforskning foregår det meste af kommunikationen på engelsk. Du skal derfor kunne formulere dig på engelsk både mundtligt og skriftligt.


Vi tilbyder
Vi tilbyder gode muligheder for personlig og faglig udvikling i en videnorganisation, der er i stadig udvikling, og hvor du kan gøre en forskel. Arbejdstiden er 37 timer inklusiv frokostpause. Vi har kantine, frugtordning, idrætsforening og kunstforening samt fysioterapiordning.

Arbejdstiden er naturligvis røgfri.

Vi tilbyder et uddannelsesforløb i perioden 1. september 2017 til 31. august 2019.

Du får løn og pension efter overenskomst mellem Kræftens Bekæmpelse og HK.


Mere information
Praktikken som foregår på Østerbro i København kombineres med mellem 7 og 11 ugers skoleophold inkl. fagprøve på Niels Brock i København.

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte HR-partner Erik Lustrup på 3525 7265.


Ansøgning og ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er onsdag den 26. april 2017, men vi holder samtaler løbende fra 18. april. Tiltrædelse den 1. september 2017.

Vi modtager kun ansøgninger, cv samt kopi af eksamensbevis eller seneste karaktermeddelelse elektronisk på www.cancer.dk/job.


Kræftens Bekæmpelse
Strandboulevarden 49
2100 København ØHvert år får mere end 35.000 danskere konstateret kræft, og hver tredje rammes af sygdommen i løbet af deres levetid. Kræftens Bekæmpelse kæmper for et liv uden kræft, men det er et langt sejt træk at nå dertil. Arbejdet foregår på 3 vigtige fronter: Forebyggelse, forskning samt støtte til patienter og pårørende. Hvis vi trækker i flok, kan og skal vi vinde kampen, men vi har brug for al den hjælp, vi kan få. Som medarbejder kan du være med til at gøre en forskel.

Kræftens Bekæmpelse
Virksomhed: Kræftens Bekæmpelse
Stillingstype: Administration
Geografi: København
Frist: 26-04-2017
Ansættelse: 01-09-2017
Indrykket: 06-04-2017

Ansøge stillingen

http://www.cancer.dk/om-os/jobs/stillingsopslag/
Venligst henvis til elevplads.dk ved ansøgning