Salgsassistentelev

Drømmer du om at blive verdensmester i at sælge?

Interesserer du dig for forskellige varer, salg og kundeservice? Kan du se dig selv præsentere varer og indrette butikker? Så bør du uddanne dig til salgsassistent. På uddannelsen lærer du, hvordan man servicerer og vejleder kunderne. Uddannelsen som salgsassistent åbner mange døre, og der er et væld af muligheder.

Uddannelsens varighed: ca. 3 år


Undervisning

På uddannelsen som salgsassistent vil du blive undervist i klassiske fag såsom dansk, engelsk og erhvervsøkonomi. Du vil derudover også blive undervist i fag som salg og service, og så vil du selvfølgelig også komme til at have fag, der retter sig mod den branche, som du vælger.


Specialer

Salgsassistentelev (3 år)
Her lærer du at vejlede kunder og præsentere varer. Du lærer om butiksdrift, og får et indgående kendskab til varerne i branchen.
Under uddannelsen hører forskellige profiler blandt andet: boghandel, byggemarked, farvehandel, forbrugerelektronik, møbelhandel, optik, stormagasin, tekstil og mange flere.

Blomsterdekoratørelev (3 år)
Du lærer at binde blomster og sammensætte forskellige typer i forskellige farver. Du kommer til at udføre forskellige dekorationsopgaver.

Dekoratørelev (3 år)
Du lære at lave dekorationer og arrangere udstillinger i forretninger eller i et stormagasin.


Muligheder

Når du har afsluttet din uddannelse som salgselev i detailbranchen, er mulighederne mange. Du kan blandt andet finde job i forskellige butikker, supermarkeder eller stormagasiner. Her kan du forsøge at arbejde dig op, til en dag at blive butiksbestyrer.

Uddannelsen er også med til at give dig viden og forudsætninger for, at du en dag kan starte dit eget og blive selvstændig.

Du har også mulighed for at efteruddanne dig. Hvis du opfylder adgangskravene kan du blandt andet læse videre som designteknolog, handelsøkonom, markedsføringsøkonom eller serviceøkonom.

Ledige stillinger

4 stillinger online lige nu

Indrykket: 18-12-2017
Virksomhed: JYSK
Frist: 30-06-2018
Ansættelse: Løbende
Lokation: Hele landet
Set: Nej
Indrykket: 01-02-2018
Virksomhed: COOP
Frist: Ikke angivet
Ansættelse: Ikke angivet
Lokation: Hornbæk
Set: Nej
Indrykket: 13-02-2018
Virksomhed: XL-BYG
Frist: 01-09-2018
Ansættelse: Løbende
Lokation: Randers, Farsø, Mariager, Møldrup, Hadsten, Hadsund, Ryomgård, Sunds, Thorsø og Øster Tørslev
Set: Nej
Indrykket: 03-01-2018
Virksomhed: BESTSELLER
Frist: 01-06-2018
Ansættelse: Løbende
Lokation: Hele landet
Set: Nej