Web-integratorelev

Vil du kunne producere websider og andre netløsninger?

Som web-integratorelev lærer en masse tekniske og kreative processer vedrørende webudvikling, herunder produktionsplanlægning, programmering og kodning. Du kommer blandt andet til at arbejde med tekst, billeder lyd, grafik og animation, og det er derfor vigtigt, at du er kreativ og tekniske anlagt. Som web-integrator kommer du også til at beskæftige dig digital fotografering, scanning, billedebehandling samt form og funktion.

Uddannelsens varighed: 2 år 3 mdr.

Undervisning

Du vil blive undervist i innovation, informationsteknologi og e-handel. Derudover skal du også have områdefagene digital foto, video og lyd samt grafik, billedbehandling, animation, programmering og design.

Muligheder

Som web-integrator kan du blandt andet komme til at arbejde i private og offentilige virksomgheder eller på reklame- og webbureauer. Du kommer til at arbejde med andre, der beskæftiger sig med medier, og skal være forberedt på, at det er en branche, der hele tiden ændrer sig, og der er derfor krav om, at man er i stand til at foretage en konstant udvikling.

Hvis du har de rette kvalifikationer, kan du efter endt uddannelse tage en erhvervsakademiuddannelse. Du kan for eksempel læse til datamatiker, it-teknologi eller multimediedesigner.