Få elev- og lærepladsen i hus

Hvordan skriver man en god ansøgning? Hvad skal et CV indeholde? Hvordan søger jeg praktik i udlandet? Vejen til den perfekte elevplads kan ofte virke hård og uoverskuelig, hvis du ikke er klædt ordentligt på til processen. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På denne side har vi derfor samlet en række informationer, som har til opgave at gøre denne proces nemmere og mere overskuelig for dig. Her på siden er der hjælp at hente, hvis du er gået i stå med dit CV, er ramt af skriveblokade i din jobansøgning eller plejer at drukne i nervøsitet til jobsamtalen. Du finder også tips til, hvornår og hvordan du skal søge elevplads eller læreplads, samt hvordan du skal forholde dig, hvis du vil prøve kræfter med en elevplads eller læreplads udenfor Danmarks grænser.

Men hvad med mine rettigheder som elev eller lærling – hvad er de? Det spørgsmål kan du også få besvaret ved at tage et nærmere kig her på siden. Vi har nemlig lavet en oversigt over, hvad dine rettigheder er, hvad end det handler om løn, sygdom, ferie eller ansættelseskontrakt.

Klik dig derfor gennem de mange tips og informationer, vi har samlet og skab de bedste forudsætninger for, at du kan få den perfekte elevplads eller læreplads i hus!

Hvordan søger man elevplads eller læreplads?

Er du endnu ikke kommet så langt i processen, og er du måske stadig i tvivl om, hvilken erhvervsuddannelse der er den helt rette for dig? Vi har lavet en side, hvor du kan læse om alle erhvervsuddannelser og de dertilhørende elev- og lærlingetyper. Hop over, bliv inspireret og kom din tvivl til livs!

Læs mere