Inspiration til ansøgning

Mangler du hjælp til din ansøgning? Vi har lavet nogle skabeloner til dig, som du, helt gratis, kan hente og redigere. Skabelonerne indeholder låste afsnit og overskrifter, med mulighed for at ændre dine informationer, billede mm. Vores ansøgningsskabeloner er lavet, så du nemt kan sende flotte ansøgninger afsted til virksomhederne. Du kan læse vores guide til ansøgninger lige her: Hjælp til ansøgning

Har du ikke powerpoint? Så kan du åbne skabelonerne i Google Slides. Det er gratis!

 

Skabelon 1

ansøgningsskabelon 1

Download skabelon

Skabelon 2

ansøgningsskabelon 2

Download skabelon

Skabelon 3

ansøgningsskabelon 3

Download skabelon

Skabelon 4

ansøgningsskabelon 4

Download skabelon

Skabelon 5

ansøgningsskabelon 5

Download skabelon

Skabelon 6

ansøgningsskabelon 6

Download skabelon

 

Det er vigtigt at du sender din ansøgning som pdf-fil. Det kan se uprofessionelt ud, at sende den som enten word eller powerpoint fil. Samtidig sikrer du dig også at modtagerens computer viser din ansøgning, som det ser ud på din computer. Andre fil typer kan nemlig ændre i opsætningen, afhængigt af hvilken enhed din modtager åbner ansøgningen på.

Ønsker du flere tips og tricks til, hvordan du lander elevpladsen?
Så tjek nogle af nedenstående indlæg ud:

  • Hjælp til CV
    • Her kan du læse om tips og tricks til, hvordan du skriver et CV. Dette kan være en jungle for mange. Hvad skal med i et CV? Skal man have billede på et CV?
  • Hjælp til jobsamtalen
    • Her kan du få nogle af vores bedste råd, når du forhåbentlig lander en jobsamtale. Samtalen kan for mange være lidt nervepirrende, men et par gode råd med i baggagen kan lette lidt på nervøsiteten.
  • Lønsatser for elever
    • Her kan du læse om hvordan lønsatserne ser ud for netop din uddannelse.