Gratis CV skabeloner

Mangler du hjælp til dit CV? Vi har lavet nogle skabeloner til dig, som du, helt gratis, kan hente og redigere. Skabelonerne indeholder låste afsnit og overskrifter, med mulighed for at ændre dine informationer, billede mm.
Har du ikke powerpoint? Så kan du åbne skabelonerne i Google Slides. Det er gratis!

 

Dit CV er et overblik over din erfaring, og de kompetencer, du synes, er relevante for netop det job, du søger.
Her viser du din arbejdserfaring og uddannelsesbaggrund. Der er mange forskellige måder at lave et CV på, men du kan eksempelvis tage inspiration i en af vores skabeloner helt gratis.

Billede på CV eller ej?

Mange er også i tvivl om, hvorvidt der skal billede på et CV eller ej. Det har vi skrevet en lille artikel om, som kan hjælpe dig til at vurdere, om du vil have billede på: Skal man have billede på sit CV?

Hvilken CV skabelon skal jeg vælge?

Der er som sagt mange måder at lave dit CV på. Og der er ikke en bestemt facitliste, du skal forholde dig til. Det vigtigste er, at du sender et CV, som, du mener, passer til den enkelte virksomhed. Du kan selvfølgelig ikke vide, hvad den enkelte arbejdsgiver vægter højest. Men måske kan du vurdere ud fra hjemmesiden hvilket udtryk, de selv sender. Vores skabeloner er simple CV-skabeloner, og vi anbefaler at tilføje noget ekstra og ændrer i dem, så det passer til lige netop dig og det job, du søger.
Vores vigtigste råd er dog, at du skal sørge for, at CV’et er let og overskueligt.

Du kan læse om flere tips og tricks til at lave et CV her: Hjælp til CV.

 

Skabelon 1

Download skabelon

Skabelon 2

Download skabelon

Skabelon 3

Download skabelon

Skabelon 4

Download skabelon

Skabelon 5

Download skabelon

Skabelon 6

Download skabelon

Skabelon 7

Download skabelon

Skabelon 8

Download skabelon

HOP FORAN I KØEN OG KOM TÆTTERE PÅ DIT DRØMMEJOB

Ved at oprette en profil får du besked hver gang der er nye relevante elevpladser og traineestillinger, og du får adgang til mere end 1000 jobannoncer

Opret profil