Om elevplads.dk: For Erhvervsuddannelser

På Elevplads.dk finder du Danmarks største oversigt over ledige elevpladser. Vi scanner hver dag alle de store jobportaler, og de 1000 største danske virksomheder for nye elevpladser, lærepladser og praktikpladser.

Vi formidler hvert år mere end 7000 elevstillinger og bliver besøgt mere end 600.000 gange. Desuden har vi 689 aktive elevstillinger fordelt på både det merkantile og tekniske område.

Elevplads.dk er mange danske virksomheders foretrukne valg når der skal rekrutteres elever og lærlinge, og organisationen bag Elevplads.dk består af 30 unge engagerede medarbejdere.

Vi har i samarbejde med flere af landets praktikpladskonsulenter udviklet en række værktøjer, som kan ses herunder.

"Elevplads.dk har DK's største udvalgt af elevpladser."

- Eric Carrillo, Webmaster og kundeansvarlig på Elevplads.dk

PraktikService

PraktikService er en Plug'n'play jobportalsløsning, der er udviklet specifikt til erhvervsuddannelserne. Systemet gør matchet mellem elev og virksomhed mere målrettet og ikke mindst nemmere. Samtidig giver systemet praktikkonsulenten en lang række værktøjer, som gør administrationen af elever nemmere, hurtigere og mere effektiv.

Systemet anvendes i dag af Niels Brock, Tietgen, Campus Vejle, Rybners mfl.

"Find din elevplads!"-bogen

"Find din elevplads!" er en bog med konkrete værktøjer og eksempler ifbm. elevpladssøgningen. I bogen hjælper vi kommende elever og lærlinge på vej når de skal ud og søge deres praktikplads.

Bogen er udgivet af Elevplads.dk og HK/Ungdom. Bogen er gratis, og kan bestilles direkte her på siden.

Bogen er ideel til brug i undervisningen.

Jobmail for studievejledere og praktikkonsulenter

Vi ved hvor vigtigt det er for studievejledere og praktikpladskonsulenter at holde sig opdateret med ledige elevstillinger, således den bedste service overfor elever kan ydes.

Derfor har vi udviklet en automatisk jobmail der hver mandag sendes ud. Denne mail indeholder alle aktive elevpladser/lærepladser fordelt på landets regioner.

Jobmailen er en gratis service, som kan tilmeldes direkte her på siden.

Kontakt Information

Kevin Rebsdorf
Tlf : 25 94 01 08
Mail: kevin@companyoung.com

Statistik

People17-25Primær målgruppe
Man8000+Aktive elevprofiler
House1000+Kunder
Chart45.000+Besøgende pr. måned