Referencer

Nedenfor kan du se et udsnit af de mange virksomheder
som med fordel har benyttet Elevplads.dk

Kundeudtalelse

CompanYoung kører Dansk Supermarkeds elevkampagne, og vi er glade for deres konstantefokus på segmentet, øje for nye muligheder ift. markedsføringen og kreative input.Vi oplever stor professionalisme, at der er tjek på tingene og meget tid sparet internt hos os.

Lisbeth Flugt, HR Konsulent hos Dansk Supermarked

I forbindelse med vores jagt på en elev til vores kontor i Hellerup, benyttede vi os af elevplads.dk som levede op til forventningerne og mere til.Hawri Daniel Behrami har været en super service-minded kontakt, og jeg har sjældent oplevet så venlig og serviceminded kontakt.Det er ikke sidste gang vi bruger elevplads.dk

Kristian Behrans, Direktør - Hecht A/S udtaler

Vi oplever CompanYoung som en rigtig god rådgiver og sparingspartner til employer branding målrettet unge-målgruppen. De er gode til at få tingene til at hænge sammen, og så sætter vi stor pris på den uformelle dialog. Vi har derfor i flere år haft CompanYoung som vores primære eksterne sparingspartner, på vores elevrekruttering og online elevunivers.

HR Manager fra Beierholm Jesper Mathiassen udtaler

Vi har i 3 år samarbejdet med CompanYoung omkring vores elevrekruttering. Samarbejdet har gjort vores elevrekruttering meget mere professionel og målrettet de unge og deres verden. Vi får god sparring og fantastisk service fra CompanYoung, som er gode til at læse vores behov, udfordre os og komme med løsningsforslag, som vi er meget tilfredse med. Vi oplever at få flere ansøgere og endnu bedre flere kvalificerede ansøgere.

HR medarbejder Lone Willumsen fra Blue Water Shipping udtaler

CompanYoungs kompetencer inden for employerbranding og tiltrækning af unge via de sociale medier er spot on. I TOP-TOYs HR afdeling har vi gennem 3 år gjort brug af CompanYoungs faglige viden, når vi i rekrutteringsfasen har navigeret i krydsfeltet mellem de forskellige generationer, og rådgivningen har ikke slået fejl.

HR assistent fra TOP-TOY Bettina Bauerfeld udtaler

Vi er meget tilfredse med CompanYoung. Vi har fået en professionel, hurtig og god service. Alt har bare spillet fra første kontakt til firmaet. CompanYoung er et meget kompetent firma med super service og meget serviceminded personale.

Daglig leder Anne-Marie Ludvigsen fra Scleroseforeningen udtaler

Vi har været meget tilfredse med den service vi har fået i forhold til at rekruttere 4 nye kontorelever. Vi havde fra start en rigtig god dialog med CompanYoung, der på en behagelig måde fulgte op og kom med gode forslag til hvordan vi kunne målrette vores søgen efter de elever vi havde behov for. Vi modtog mange kvalificerede ansøgninger, mange på langt højere niveau end vi plejer, så det er absolut ikke sidste gang vi har gjort brugt af CompanYoung i forhold til at finde vores kommende elever. Aldrig har en rekrutteringsproces gået så godt og let for os.

HR Executive Anja Andersen fra Xerox udtaler
Right
Coop
SKAT
Wagner
Danish Crown
Netto
DR
Deloitte
Alka
Dansk Supermarked
berns.dk
Forsvaret
Clipper
Arbejdernes Landsbank
World Careers
CBS - Copenhagen Business School
Wrist
Salling
Bestseller