Arla

Besøg vores website

Som mejeritrainee i Arla arbejder du i en stor, international virksomhed, hvor moderne teknik og kendte mærkevarer bliver en del af din dagligdag.

Som mejeritrainee i Arla arbejder du i en stor, international virksomhed, hvor moderne teknik og kendte mærkevarer bliver en del af din dagligdag.

Mejeritrainee i Arla

Vi søger løbende nye mejeritrainees, og du kan sende din ansøgning til os, så snart vi slår et stillingsopslag op. Vi optager cirka 60 mejeritrainees årligt.

Dit uddannelsesforløb varer 3 år, og du får løn fra første dag. Din traineetid vil veksle mellem skoleophold på Kold College i Odense og praktik på mindst to af Arlas over 20 mejerier i Danmark. Hvis du gerne vil se, hvilke danske mejerier der har mejeritrainees, kan du læse mere her.

På Kold College bliver du en del af et team og får venskaber, oplevelser og læring for livet. I praktikken kommer du i nærkontakt med produkterne og får næse for kvaliteten. Uddannelsen giver dig indgående kendskab til moderne mejeridrift, og du opnår specialiseret viden om håndværket og teknologien.

Efter dit uddannelsesforløb er du mejerist med mulighed for mere. Eksamensbeviset åbner døre til andre uddannelser f.eks. mejeriingeniør og levnedsmiddelingeniør, eller du kan sigte efter et job i udlandet. Har du ambitionerne og den rette indstilling, er der gode muligheder for en videre karriere i Arla, hvor du kan sætte dit præg på hverdagens produkter og tilføre kvalitet.

 

Læs mere

Der er i øjeblikket ingen ledige elevpladser hos Arla.

Automatiktekniker eller elektriker i Arla

Som automatiktekniker- eller elektrikerelev i Arla bliver du ekspert i topmoderne produktionsmaskiner, hvor du får hjemmebane i hele produktionsprocessen. Dine nærmeste kolleger bliver mekaniske og elektriske specialister, og sammen med dem vil du være med til at sikre, at mejeriets produktionsudstyr og anlæg fungerer optimalt.

Arbejdsopgaverne vil spænde vidt, så vi kan sikre dig en afvekslende og spændende arbejdsdag. Allerede fra den første dag vil du få et stort ansvar, hvor dine dygtige kolleger og ledere vil støtte dig igennem hele dit uddannelsesforløb.

Dit uddannelsesforløb
I din elevtid veksler du mellem skoleophold og praktik på ét af vores 21 mejerier i Danmark. Længden af din uddannelse afhænger af din alder og erfaring, men som udgangspunkt tager den mellem 4-5 år, og du får løn under hele uddannelsen. Når du er på skoleophold, har du mulighed for at bo på skolehjemmet, medmindre du har mindre end 5 kvarters kørsel til skolen. Det giver masser af muligheder for faglig fordybelse og sociale relationer.

I Arla har vi valgt at samle alle vores automatikteknikerelever på Mercantec i Bjerringbro og vores elektrikerelever på Den jydske Haandværkerskole i Hadsten.

 

Læs mere

BLIV ELEV I FØTEX 😀✌️

føtex søger lige nu elever til hele landet.

Send din ansøgning allerede i dag!

Læs mere