Blue Water Shipping

Besøg vores website

Er du interesseret i en unik uddannelse, der leder til mange forskellige karrieremuligheder? Blue Water Shipping tilbyder en spændende uddannelsesmulighed, der med garanti vil styrke dig både fagligt og personligt.

Er du interesseret i en unik uddannelse, der leder til mange forskellige karrieremuligheder? Blue Water Shipping tilbyder en spændende uddannelsesmulighed, der med garanti vil styrke dig både fagligt og personligt.

Chat med Blue Water Shipping

Der er i øjeblikket ingen ledige elevpladser hos .

SPEDITØR-/ SHIPPING­TRAINEE

Som trainee hos Blue Water Shipping kan du tage en uddannelse, der giver dig de samme muligheder som en almen speditøruddannelse og meget mere til. Vores helt egen speditør-/shippinguddannelse er en akademisk uddannelse i transport og logistik på 60 ECTS-point, der giver dig en akademiuddannelse, på lige fod med andre akademiske uddannelser. Derudover får du en EUD uddannelse.

Uddannelsen foregår på et af vores kontorer i Danmark. På det lokale kontor vil du hurtigt blive en del af et team med dygtige kolleger og få egne arbejds- og ansvarsområder. Praksis fra hverdagen kobles op med teoretisk kendskab til branchen gennem syv ugers skoleophold på Smart Academy i Esbjerg. De syv skoleuger afholdes løbende gennem de to år med én uges skoleophold ad gangen.

Der er gode muligheder for at fortsætte din karriere hos Blue Water Shipping, efter du har afsluttet din uddannelse. Vi har en dynamisk og unik arbejdskultur, hvor vi vægter samarbejde og relationer højt mellem kolleger. Derfor vil din personlige udvikling og dit ambitionsniveau også være drivkraften for din egen karriere – og vi hjælper dig godt på vej!

Mød Louise

Mine arbejdsopgaver som speditørtrainee har inkluderet alt fra at varetage webbookinger til fakturaer. Derfor er det også mit ansvar at holde styr på bookings fra forskellige kunder. Det betyder, at jeg står for en del af det administrative, der ligger i at få transporten fra a til b.

Da jeg skulle vælge uddannelse, valgte jeg Blue Water Shipping, fordi jeg synes, det lød enormt spændende. Og så havde jeg hørt, at de havde et godt traineeprogram. Blue Water Shipping giver også mange udviklingsmuligheder, både i og uden for virksomheden, da uddannelsen er helt unik.

Derfor ser jeg også Blue Water Shipping som en fremtidig arbejdsplads, da du kan arbejde i mange forskellige afdelinger. Det er ikke bare arbejde: Det er en investering i min fremtid.

- Louise, Speditørtrainee

Mød Magnus

Som speditørtrainee hos Blue Water Shipping har jeg mange forskellige ansvarsområder. Jeg sidder i afdelingen i Hirtshals, hvor jeg arbejder med eksport til Norge.

Det inkluderer blandt andet kontakt med vores chauffører og kunder samt at have styr på det juridiske såsom toldpapirer. På den måde spænder mine opgaver bredt, hvor jeg er med i hele forsendelsesprocessen.

Derfor står jeg også selv med ansvaret om at løse potentielle problemer. Jeg valgte Blue Water Shipping, da jeg havde læst mig frem til, at man får meget ansvar. Derfor bliver du også inddraget i diverse projekter forholdsvist hurtigt. Du får selvfølgelig værktøjer til at håndtere disse projekter: Det, synes jeg, er fedt!

- Magnus, Speditørtrainee

Bliv trainee hos Blue Water

Der er i øjeblikket ingen ledige elevpladser hos .