⭐️ DELTAG I VORES UNDERSØGELSE OG VIND ⭐️

Leder du lige nu efter en elevplads? Så vil vi meget gerne høre om dine overvejelser, når du skal finde den helt rigtige stilling for dig. 

Hvad får du ud af det? Jamen først og fremmest hjælper du os med at blive klogere, så vi kan hjælpe andre som dig i deres jagt efter den helt rigtige stilling, men udover det har du ligeledes mulighed for at vinde biografbilletter, gavekort og en soundboks 🔊

Gå til spørgeskema

Frode Laursen

Besøg vores website

Har du ambitioner, drømme og idéer, så er en elevuddannelse hos Frode Laursen det helt rigtige valg for dig. Uddannelsen er en af branchens mest eftertragtede og et stort skridt på vejen til et spændende job i en international logistikkoncern.

Har du ambitioner, drømme og idéer, så er en elevuddannelse hos Frode Laursen det helt rigtige valg for dig. Uddannelsen er en af branchens mest eftertragtede og et stort skridt på vejen til et spændende job i en international logistikkoncern.

Fremtiden er i bevægelse. Skal du med?

Det bedste ved at være lastvognsmekanikerlærling ved Frode Laursen er, at jeg får lov til at prøve forskellige ting. Og så kan jeg godt lide, at jeg kan mærke, at jeg bliver bedre dag for dag.

- Martin, lastvognsmekanikerlærling

SPEDITION- OG SHIPPINGELEV

Det er fedt at være i en stor dansk virksomhed med et godt fællesskab og samtidig få en rigtig god uddannelse med masser af muligheder

- Lasse, Spedition- og shippingelev

ADMINISTRATIONSELEV

Det fedeste ved at være administrationselev er det ansvar, man får, og det gode samarbejde vi har i afdelingen.

- Cecilie, administrationselev

Bliv elev eller kom i lære hos Frode Laursen

Frode Laursen kan tilbyde dig en uddannelse i topklasse og en stejl læringskurve, der både vil give dig kompetencer og stor viden indenfor dit valgte fagområde. Med omkring 60 elever og lærlinge i virksomheden har vi stor erfaring i at uddanne talenter og gøre dem til eksperter på lige netop deres område.

Vi har flere muligheder for dig, som ønsker en elevplads, men fælles for dem alle er, at du vil få et stort ansvar, blive oplært af faguddannet personale samt indgå i velplanlagte og strukturerede forløb, der giver dig en enestående mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Vores elevuddannelser og lærlingeforløb er grundlaget for dit fremtidige arbejdsliv. Efter endt uddannelse har du et godt indblik i vores virksomhed. Så har du ambitionerne og den rette indstilling, er der gode muligheder for at forsætte din karriere hos Frode Laursen.

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om dine muligheder for en karrierevej med høj faglighed, skal du bare kontakte os. Kan du se dig selv i vores virksomhed? Så tøv ikke med at sende os en ansøgning.

Læs mere