MAERSK

Besøg vores website

Dine drømme og ambitioner kan nå nye højder, hvis du vælger en karriere hos Maersk. Som Danmarks største erhvervsvirksomhed med aktiviteter i op imod 130 lande, kan du kun gå spændende karrieremuligheder i møde.

Dine drømme og ambitioner kan nå nye højder, hvis du vælger en karriere hos Maersk. Som Danmarks største erhvervsvirksomhed med aktiviteter i op imod 130 lande, kan du kun gå spændende karrieremuligheder i møde.

Chat med MAERSK

Der er i øjeblikket ingen ledige elevpladser hos MAERSK.

FREM I VERDEN SOM MASKIN­MESTER

Teknisk lederuddannelse – med hele verden som arbejdsplads

Maskinmesteruddannelsen er en teknisk lederuddannelse, det betyder, at du tilegner dig kompetencer inden for flere fagområder. Som uddannet vil du være kvalificeret til bl.a. at varetage el-autorisation, maskinteknik og andre spændende opgaver i og uden for maskinrummet.

Uddannelsen tager 4,5 år og du lærer både gennem teori og praksis. I undervisningen får du en grundig teoretisk viden, som du bagefter afprøver i praksis på værksted, laboratorie, simulator og ude til søs på et af vores skibe. Du er garanteret otte måneders praktik under uddannelsen, det giver dig både oplevelser og unik erfaring.

Læs mere

Maskinmester

“Jeg valgte Maersk, fordi jeg så det som en god mulighed for at opleve verden, samtidig med jeg får noget erfaring under bæltet. Det er fedt at kunne sige, at man arbejder med mennesker fra hele verden! Det er spændende at arbejde hos Maersk, fordi arbejdsdagene varierer så meget. Jeg er lidt stolt af at kunne sige, at jeg arbejder for stor en virksomhed.”

- Daniel Bull Jensen, Uddannet maskinmester, 3. Mester

Livet til søs

At sejle med Maersk Line er ikke blot en oplevelse for livet – det er et springbræt til en spændende karriere både til vands og til lands. Livet til søs byder på spændende udfordringer, nye bekendtskaber og smukke solopgange. I mødet med andre kulturer fra alle verdenshjørner vil du udvikle nogle uvurderlige kompetencer, der kommer til at styrke din fremtidige karriere i en global verden.

Under din uddannelse hos Maersk Line er du ude at sejle i ca. 12 uger ad gangen. Her får du lov til at prøve kræfter med de forskellige arbejdsopgaver, der har relevans for den uddannelsesretning, du har valgt. Den maritime livsstil er en spændende mulighed for at opleve verden, samtidig med du arbejder intensivt med det, du elsker og opnår et kollegaskab, der er svært at finde i andre brancher.

FREM I VERDEN SOM SKIBSFØRER

Navigér de syv verdenshave

Som skibsfører er dit overordnede ansvar at sejle og navigere skibet sikkert i havn. Du kommer til at styre verdens største containerskibe i hele verden. Uddannelsen giver dig værdifulde kompetencer inden for bl.a. navigation, dokning, ledelse, søret og meget mere.

Vil du sejle fra Costa Rica til Tokyo? Som skibsfører er hele verden din arbejdsplads – start en fleksibel karriere inden for det maritime erhvervsliv allerede nu.

Skibsføreruddannelsen indeholder både nautiske og ledelsesmæssige fag, og du får gennem undervisningen en grundig teoretisk viden, som du bagefter prøver af i praksis i SIMACs laboratorier og simulatorer. Ligeledes har du gennem dine praktikperioder til søs på vores skibe mulighed for at få afprøvet din teoretiske viden samt samle erfaringer til dine skoleophold.

Læs mere

Skibsfører

“Jeg valgte Maersk, fordi det giver god erfaring at sejle ombord på rederiets skibe.
Der er mange forskellige sejlruter, hvor man skal tage hensyn til forskellige ting – f.eks. Singapore Strædet, hvor du er begrænset af dybde, fart og plads. Jobbet som officer hos Maersk Line har givet mig gode arbejdsmæssige erfaringer, lært mig om kulturer, vist mig lande i verden og styrket min personlige udvikling”

 

- Anja Boytang, Uddannet skibsfører, 1. Styrmand hos Maersk

Livet til søs - kom helt tæt på virkeligheden

Der er i øjeblikket ingen ledige elevpladser hos .