Salling

Besøg vores website

Har du ambitioner, drømme og idéer, er Sallings elevuddannelse det helt rigtige valg for dig. Uddannelsen er en af detailbranchens mest eftertragtede og et stort skridt på vejen til et spændende job.

Har du ambitioner, drømme og idéer, er Sallings elevuddannelse det helt rigtige valg for dig. Uddannelsen er en af detailbranchens mest eftertragtede og et stort skridt på vejen til et spændende job.

Oplev hverdagen som elev i Salling

Der er i øjeblikket ingen ledige elevpladser hos Salling.

Tag din uddannelse i Salling

Har du ambitioner, drømme og idéer, er Sallings elevuddannelse det helt rigtige valg for dig. Uddannelsen er en af detailbranchens mest eftertragtede og et stort skridt på vejen til et spændende job. Allerede som elev får du mange udfordringer og masser af ansvar – du sætter selv grænser for hvor meget du vil, jo mere ansvar du vil tage, jo mere får du!

At være elev i Salling er meget mere end at stå i butik. Du får lov at udvikle og udfordre dig maksimalt som sælger, men du får også lov at udvikle dig personligt igennem ansvar og faglighed. Du bliver en del af et fedt arbejdsmiljø med mange sociale aktiviteter, fantastisk fællesskab og sammenhold, og du bliver en del af en performancekultur hvor vi fejrer vores succes. Så er du ambitiøs og vil du yde dét ekstra er vores elevuddannelse måske noget for dig!

Stil spørgsmål til Salling

Der er i øjeblikket ingen ledige elevpladser hos .

Hvorfor valgte du Salling?

Jeg valgte Salling Aalborg fordi jeg gerne vil udfordre mig selv, lære nye sider om mig selv og blive bedre til at håndtere forskellige kundetyper.

Jeg valgte også Salling fordi det er et stormagasin med mange mennesker så der sker noget og det er noget der tiltalte mig for jeg er en pige med gang i. Det bedste ved at være elev er alle de skønne kollegaer som bliver en del af ens hverdag og det ansvar man får.

- Amalie Liv, elev i Young Fashion

Hvordan er det at være elev i Salling?

Der sker altid noget i Salling og man har altid noget at give sig til. Salling giver også muligheder for at udvikler dig personligt og skaber dig et godt netværk både med kollager og leverandører.

Det bedste ved at være elev i Salling er det store ansvar som man får som elev. Det giver en unik mulighed for at udvikle sig. Det som er det mest udfordrende ved at være elev er at man skal leve op til det store ansvar som man får som elev.

- Casper, elev i Herremode