Vælg postnr: {{postalCode}}
{{favoriteStoreName}} {{favoriteStoresNames}} Vælg forretning
{{error.Id}}
{{error.Date}}


Ansøg her
Udløs dit potentiale - Vær med til at ændre Danmark

Er du klar til at forme din egen fremtid? Hos os får du rammerne til at indfri dit potentiale som B2B-salgstrainee. Vi tilbyder et dedikeret fokus på de rette udviklingsmuligheder. Med udgangspunkt i en uddannelse bestående af udlandsophold, akademifag, internationale praktikmuligheder osv., giver vi dig chancen for at blive en del af holdet, der bygger morgendagens Danmark.

Du får:

  • En seriøs og målrettet uddannelse i en markedsledende virksomhed med store muligheder
  • Et stærkt mix af praktikforløb og skoleophold
  • Mulighed for at rejse med din uddannelse – både i længere og kortere perioder
  • Et stærkt fællesskab med mere end 100 salgstraineekolleger
  • Mulighed for at bygge på din handelsuddannelse med akademifag
  • En fremtidssikret uddannelse – der er altid noget at sælge
  • Et stærkt introduktionsforløb, der sikrer en god opstart i STARK
  • Ekstra salgstræning i forbindelse med din uddannelse

DU ER VORES FREMTID - ER VI DIN?

Derfor er det vigtigt for os at give dig et trainee-forløb, der ikke skuffer. Vi satser gerne alt på dig, for at sikre os at STARK også i morgen, er håndværkernes foretrukne byggepartner. Og bare rolig – vi forventer ikke, at du ved en masse om værktøj og byggematerialer – det skal vi nok lære dig.


Læs mere

UDDANNELSESFORLØBET

Uddannelsesforløbet strækker sig over 2 år og er en kombination af praktik i trælasten og teori på skoleopholdene. De 8 ugers skoleophold er fordelt ud over hele uddannelsen, så du løbende kan prøve kræfter i praksis med alt det, du lærer på skolebænken.

Din uddannelse vil desuden forme sig ud fra de to akademifag, som du vælger. En styrke til dine fremtidige muligheder. Derudover kommer der en studietur til udlandet og mulighed for at tilvælge udstationering og praktikforløb i Grønland, hvor du kan prøve kræfter med byggeri i helt unikke omgivelser.

Din hverdag vil byde på varierede opgaver – her møder du ikke bare en kost og et lager, der skal fejes! Vi vil involvere dig i store projekter, når nogle af Danmarks allerstørste byggerier skal hjælpes på vej med råd og vejledning. Du bliver vores kunders vigtigste samarbejdspartner i at træffe de rigtige valg for deres byggeprojekt.



nETVÆRK OG VENNER FOR LIVET

Under din tid som trainee her hos STARK danner du dig et livslangt netværk, som vil være en karrieremæssig hjælp, men i høj grad også vil være venner for livet. For os er fællesskabet vigtigt. Det er her, du som menneske får mulighed for at udvikle og udfordre dig selv.

Under hele uddannelsen vil du derfor opleve, at du altid kan række ud i et ligesindet netværk af andre trainees i STARK. Vi har en humoristisk tone og et uformelt miljø. Dit nye netværk på mere end 100 andre trainees over hele Danmark, vil være fundamentet for dit fremtidige personlige netværk.


Ledige jobs