Hvilken erhvervsuddannelse skal jeg vælge?

Hvad laver en shippingtrainee? Hvad får en salgsassistent i løn? Hvilke specialer er der på kontoruddannelsen? Hvor lang tid tager de forskellige erhvervsuddannelser?

Spørgsmål er der mange af, når det gælder valg af erhvervsuddannelse, og mulighederne synes nærmest uendelige. Der er derfor ikke noget at sige til, at du måske ikke er helt sikker på, hvilken erhvervsuddannelse der er den rette for dig.

Vi vil gerne hjælpe dig med at svare på de mange spørgsmål, komme din usikkerhed til livs og gøre de mange valg overskuelige for dig! På denne side har vi derfor lavet en detaljeret beskrivelse af alle eksisterende erhvervsuddannelser med dertilhørende elevtyper, som du kan vælge imellem. Her finder du informationer om alt fra uddannelsernes varighed og opbygning til jobmuligheder og løn. Har du mod på mere uddannelse, når du er færdig, har vi under hver beskrivelse også givet dig et overblik over, hvad dine muligheder er for videreuddannelse.

Så kan du forhåbentligt få indskrænket mulighederne, komme tvivlen til livs, træffe det rigtige valg og komme ud og kickstarte din karriere i erhvervslivet, med en elevplads indenfor den helt rigtige branche!

FIND DEN PERFEKTE ELEVPLADS

Ved at oprette en profil får du besked, hver gang der er nye relevante elevpladser og traineestillinger, og du får adgang til mere end 500 jobannoncer

Opret profil