Shippingtrainee

Vil du have en traineeuddannelse, hvor mulighederne er mange, tempoet er højt og miljøet er internationalt?

Det får du med uddannelsen som shippingtrainee. Som shippingtrainee bliver en af dine fornemmeste opgaver at sikre, at transporten af forskellige varer og råvarer forløber optimalt, og varerne når fra A til B. Du skal have lyst til og mod på at arbejde i en global branche, hvor gode engelskkundskaber er et must og selvstændighed, udfordringer, konkurrence og problemløsning er en selvfølge. Derudover skal du være selvstændig og have mod på udfordringer.

Uddannelsens opbygning og undervisning

Uddannelsen som shippingtrainee tager 2 år og tages i en shippingvirksomhed eller hos et rederi, hvor der er tilrettelagt et internt traineeforløb, som virksomheden selv står for. Du vil være skiftevis i skole og i virksomheden du har en trainee aftale med.

I dine skoleperioder vil du blandt andet blive undervist i fag som forhandling, kommunikation, maritim økonomi, søret og skibsforståelse. Du vil både modtage undervisning på selve skolen og via e-læring på computeren.

Karrieremuligheder og videreuddannelse

Som færdiguddannet kan du blandt andet få job i et rederi og forskellige shippingvirksomheder. Jobmulighederne er gode både i ind- og udland, og du har også mulighed for at videreuddanne dig til for eksempel skibsmægler, tage en MBA i shipping og logistik på CBS eller en master i transport og maritim management på SDU, Esbjerg.

 

Hvad får en shippingtrainee i løn?

Under din uddannelse vil du modtage traineeløn. Det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvad denne løn ligger på, da det er noget, der aftales internt i virksomheden.

Læs mere om trainee løn her.